Başak Demirtaş aday olmayacağını açıkladı

Başak Demirtaş aday olmayacağını açıkladı
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

İstanbul’daki seçimin kaderini etkileyecek gelişme! İsmi DEM PArti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen Başak Demirtaş aday olmayacağını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Demirtaş, “Gelinen aşamada benim İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylık beyanımın bir başvuruya dönüşmemesi konusunda da Partimizle ortak görüş birliğine varmış bulunmaktayız” dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Başak Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

“5 Şubat 2024 Pazartesi tarihinde Partimizi temsilen bir heyetle bir araya gelerek tüm gelişmeler hakkında bilgilendirildim. Karşılıklı yürüttüğümüz istişareler sonucunda Partimiz, bu irade beyanından güç aldıklarını belirterek bizleri onurlandırmıştır. Adaylık tartışmalarında bize eksiksiz desteğini sunan ve güven duyan DEM Parti Genel Merkezine ve saygıdeğer halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyen Demirtaş’ın açıklaması şöyle:

“Bununla birlikte gelinen aşamada benim İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylık beyanımın bir başvuruya dönüşmemesi konusunda da Partimizle ortak görüş birliğine varmış bulunmaktayız. Tüm halkımız ve partililerimiz bilmeli ki bütün kararlar Partimizle tam bir uyum ve koordinasyon içerisinde alınmıştır.

Gözler Yeniden Refah Partisi’nin Cumartesi günü yapacağı toplantıda

İstanbul’da Büyükşehir yarışında kararı belirleyici olacak Yeniden Refah Partisi, 10 Şubat cumartesi Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapacağı lansman programı ile  İstanbul adayını açıklayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.