Özgür Özel’den ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ sloganlarına sert tepki…

Özgür Özel’den ‘Kemal Kılıçdaroğlu’ sloganlarına sert tepki…
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısı ile partisinin genel başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra, CHP İzmir İl Kongresi’ne katıldı. Kongrede kürsüye “Özgür Başkan” sloganlarıyla çıkan Özel’in konuşmasının bazı bölümleri CHP’den başka bir grup tarafından Kemal Kılıçdaroğlu sloganları ile kesildi.

CHP’li Özel İzmir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada partililere seslenerek CHP’nin bir baba evi olduğu vurgusunu yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu sloganlarına öfkelendi

CHP’li Özel konuşmasının Kemal Kılıçdaroğlu lehine sloganlar ile kesilmesine öfkelenerek; “Herkes ama herkes baba evinde doğar. Kimi büyür ayrılır gider. Kimi uzakta kimi yakında oturur. Kimi büyüğüne gider kimi küçüğüyle yetinir.” çıkışında bulunan Özgür Özel konuşmasında slogan atan CHP’lilere sitemde bulunarak;

“Ama herkes bilir ki başım sıkışırsa. Eğer bir gün zora düşersem baba evinde çorba kaynamaktadır. Baca tütmektedir. İşte o baba evindeyiz. Baba evinin elbette bir tapusu vardır.

O tapuda ne Özgür Özel yazar ne Kemal Kılıçdaroğlu, ne İsmet Paşa yazıyordu ne de Bülent Ecevit. Bu tapu, bu partinin tüm üyelerinin, bu ülkenin tüm vatandaşlarının ortak mirasıdır ve bu mirası hep birlikte korumalıyız.” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.