Cafer Mahiroğlu sansüre böyle tepki verdi: İnanmak istemiyorum!

Cafer Mahiroğlu sansüre böyle tepki verdi: İnanmak istemiyorum!
Yayınlama: 23.07.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Halk TV ile yapılan tüm anlaşmaların iptal edilmesinden sonra, Görkemli Hatırlar programının CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen mekanda yapılacak çekimi de engellendi. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, son gelişmeden sonra sessizliğini Twitter hesabından bozdu.

Milli Nizam

2023 seçiminde hezimete uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu en çok eleştiren televizyon kanallarından birisi de Halk TV oldu.

Kılıçdaroğlu’nun sıklıkla “istifaya” davet edildiği Halk TV’ye CHP tarafından sansür uygulandı.

Eren Erdem, Halk TV ile CHP arasındaki tüm maddi anlaşmaların parti tarafından tek taraflı olarak feshedildiğini duyurdu.

Anlaşmanın iptal edildiğinin açıklanmasından sonra “Görkemli Hatıralar” programının CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen mekanda yapılacak çekimi de engellendi.

‘Lütfen haberinizin olmadığını söyleyin’

Son gelişmeyle sessizliğini Twitter hesabından bozan Cafer Mahiroğlu, Kılıçdaroğlu’nu şöyle eleştirdi:

Şu an duyduklarına inanmakta zorlanıyorum. CHP’nin geleneğinde yasak, sansür yoktur. Bunları yapacak insanları da bünyesinde barındırmaz. Görkemli Hatıralar’ın belediye mekanında yapılmasını yasaklama talimatının kime hizmet ettiği belli olmayan bir genel başkan yardımcısı tarafından verildiği söyleniyor. İnanmakta zorlanıyorum.

Sayın Genel Başkan, bu talimattan haberiniz olduğunu düşünmüyorum. CHP’yi ve sizi tanıyorum. Böyle bir karara imza atmayacağınıza, iktidarın yasakçı ve sansürcü zihniyetini hatırlatan politikalara tevessül etmeyeceğinize inanıyorum. Lütfen Görkemli Hatıralar’ın halka açık bir mekanda yapılmasına getirilen yasaktan haberiniz olmadığını söyleyin.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.